Zabavni servis. Cena 180 din.

O nama

Sajt na kom se nalazite je vrlo mlad, ali se temelji na godinama iskustva ljudi koji su učestvovali u njegovom formiranju. Prevashodno stručnog tima zaslužnog da usluga koju dobijate bude kvalitetna i ispoštovana, a potom i dizajnera koji su osmislili i dizajnirali našu stranicu.

U izradi tekstova tumačenja tarot karata učestvovali su kompetentni stručnjaci na ovom polju, koji imaju godine iskustva u radu i proučavanju tarota. Tarot karte su veoma složena disciplina predskazivanja, ponaročito ako se doda da nije uobičajeno čitati sudbinu čoveka na daljinu.

Iako tarot jeste namenjen i ovakvoj vrsti čitanja, moramo priznati da naši tumači jesu pokazali izvesnu dozu skepse. Međutim moderno doba pred nas i pred tradiciju, postavlja i moderne izazove koje smo željno i zajednički prihvatili.

Špilovi tarot karata vremenom su se menjali, tedanas možete pronaći na desetine različitih špilova koje oslikavaju moderni umetnici i entuzijasti.Upravo tako možete sagledati to koliko je tumačenje i izučavanje tarota živa stvar čak i dans. Ipak nasuprot novoizrađenim špilovima današnjice, odabrali smo tradiciju u koju verujemo, a sa tim i čuveni Vejtov špil iz 1909. godine.

Ovaj špil nije najstariji, najstariji datiraju iz srednjeg veka, ali je svakako jedan od najpouzdanijih, najpopularnijih i najuniverzalnijih. Izbor špila načinjen je prema uputsvima i savetima više tumača, među kojima ima onih koji važe za najbolje na Balkanu.

Metoda

Metodi čitanja ili tumačenja karti variraju od analize do analize, no standarnda pozicija jesu tri karte koje birate iz špila. Tumačenje dobijate u vidu teksta koji sadrži značenja karti i analize toga šta karte predstavljaju u kontekstu vas kao individue.

Cilj i misija

Cilj naše usluge jeste pre svega predskazivanje potencijalnih mogućnosti u vašem životu. Pored toga cilj nam je i da se dobro zabavite otkrivajući nešto o sebi, svojoj okolini, prošlosti i budućnosti.

Spoj drevnih metoda i modernih načina komunikacije čini ovu uslugu neverovatno pristupačnom i zabavnom – Zato ne časite, časa bacite pogled u svoju budućnost već danas!

Šta kažu tarot karte za vašu ljubav, posao i budućnost!?

U sledecem koraku odaberite 3
tarot karte iz špila velike arkane i
saznajte šta Vam kaze kombinacija
karata za vasu ljubav, posao
budućnost!

Tekstovi na ovom sajtu podležu autorskim pravima i zaštićeni su odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Uneti podaci datuma rodjenja se koriste isključivo za pružanje usluga ovoga sajta, kako bi se omogućila što bolja i personalizovanija usluga. Servis je zabavnog karaktera. NEMA pretplate. Cena jedne SMS poruke na broj 4411 je 180 dinara sa PDV (+ cena standardne  SMS poruke: MTS 3,60 DIN, Yettel 3,99 Din, VIP 3,48 Din, Globalte 4.90 Din.). Korisnik dobija usluge tumačenja izabranih tarot karata za ljubav, posao i budućnost. Odgovore na izabrane karte sastavili su tarot majstori. Osim poruka koje sami šaljete nemate dodatnih troškova. Link koji primate u sms poruci je trajan, što znači da mu možete uvek pristupiti. Rezultatima možete da pristupite samo putem sajta. Obavezujemo se da cemo čuvati podatke korisnika i njihovu privatnost.Sajt koristi kolačiće za pružanje svojih usluga.Kolačiće možete ograničiti u bilo kom trenutku podešavanjem opcija svog pretraživača. Vlasnik sajta IWS WEBSTUDIO, matični broj: 65555638, PIB 109542113 Tehnički pružalac usluge ONECLICK SOLUTIONS D.O.O. Beograd.