Zabavni servis. Cena 180 din.

Politika privatnosti

Kada koristite usluge na našem sajtu, moraćete da štiklirate rubriku u kojoj se slažete sa našom politikom privatnosti. 

Šta je politika privatnosti? Pri korišćenju naših usluga vi morate podeliti vaše podatke sa nama, a na nama je da vam garantujemo da ti podaci neće neće biti zloupotrebljeni.

Koji su to obavezni podaci koje nam dostavljate? U cilju što veće tačnosti i kvaliteta, odnosno personalizovanosti naše usluge, potrebnoje da nam dostavite samo vaš datum rođenja.

Za čega koristimo vaše podatke? Koristimo ga pre svega kako bi personalizovali našu uslugu vama, ali i u marketinške svrhe, kako bi odredili ciljne i slične ciljne grupe naših korisnika. Iz prostog razloga, da bi naša usluga stigla do onih ciljnih grupa kojima bi se sadržaj koji nudimo mogao svideti.

Kome moramo dostaviti vaše podatke? Vaši podaci ne moraju, niti će biti dostavljeni nijednom trećem licu – sem u slučaju da ta treća strana ima pravo pristupa podacima. Pravo na pristup podataka imaju pojedini državni organi poput suda ili policije.

Naš sajt je isključivo zabavnog karaktera, stoga ne postoji interes nijedne strane da zloupotrebi, niti da naruši prava i privatnost one druge.

Šta kažu tarot karte za vašu ljubav, posao i budućnost!?

U sledecem koraku odaberite 3
tarot karte iz špila velike arkane i
saznajte šta Vam kaze kombinacija
karata za vasu ljubav, posao
budućnost!

Tekstovi na ovom sajtu podležu autorskim pravima i zaštićeni su odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Uneti podaci datuma rodjenja se koriste isključivo za pružanje usluga ovoga sajta, kako bi se omogućila što bolja i personalizovanija usluga. Servis je zabavnog karaktera. NEMA pretplate. Cena jedne SMS poruke na broj 4411 je 180 dinara sa PDV (+ cena standardne  SMS poruke: MTS 3,60 DIN, Yettel 3,99 Din, VIP 3,48 Din, Globalte 4.90 Din.). Korisnik dobija usluge tumačenja izabranih tarot karata za ljubav, posao i budućnost. Odgovore na izabrane karte sastavili su tarot majstori. Osim poruka koje sami šaljete nemate dodatnih troškova. Link koji primate u sms poruci je trajan, što znači da mu možete uvek pristupiti. Rezultatima možete da pristupite samo putem sajta. Obavezujemo se da cemo čuvati podatke korisnika i njihovu privatnost.Sajt koristi kolačiće za pružanje svojih usluga.Kolačiće možete ograničiti u bilo kom trenutku podešavanjem opcija svog pretraživača. Vlasnik sajta IWS WEBSTUDIO, matični broj: 65555638, PIB 109542113 Tehnički pružalac usluge ONECLICK SOLUTIONS D.O.O. Beograd.