Zabavni servis. Cena 180 din.

Šta su tarot karte?

Želite li da saznate na koji način možemo otkriti ko ste i kakva vas sudbina očekuje? Ostanite sa nama i saznajte, šta su to tarot karte?

Postoji veliki broj drevnih i mističnih okultnih metoda za razumevanje i predviđanje svoje i tuđe budućnosti. Jedan od najčešćih i po mnogima najtačniji metod predstavlja predviđanje budućnosti tarot kartama.

Tarot karte su ilustrovani špil karata za koji se smatra da datira još od srednjeg veka. Verovali ili ne, on je tada prevashodno služio za zabavu i pravljen je sa namerom da postane zabavna igra. Međutim još i tada, a ponaročito kasnije, slučajno ili ne – otkrivena je moć ovih karata koje su sa neverovatnom tačnošću pogađale budućnost onih koji su ih tumačili.

Tarot je za razliku od mnogih metoda predviđanja sudbine sistematičniji i teorijski sveobuhvatniji. Za tumačenje tarot karata ne morate biti vidovnjak, ali ih ne možete tumačiti bez znanja o njihovom značenju. Tarot špil sastavljen je od 78 karata i deli se na Veliku (22) i Malu Arkanu (56). No, tu nije kraj kompleksnosti ovog načina predviđanja. Mala Arkana ima još dve potkategorije „dvorskih karti“ i karti koje su određene brojem (numeričke). Sve karte Male Arkane mogu se podeliti još i na četiri podskupine: štapove, dinare, pehare i mačeve.

Verovatno i sami možete zaključiti da nije u pitanju „šarlatanstvo“ već složen sistem znakova koji se mogu tumačiti tek ako ste dovoljno upoznati sa konkretnim značenjima. Da bi smo vam zagolicali maštu, možemo vam reći da simbolika karata po nekim navodima stupa u vezu sa staroegipatskom i Grčkom mitologijom. Dakle iza ovih karata postoje naslage simbola i znakova, koji su gusti, složeni i laicima nejasni koliko i vreme njihovog trajanja. Tarot predstavlja tradiciju jer postoji vekovima, a neki veruju i milenijumima.

Bezbroj je naučnika, umetnika i intelektualaca koji su u ovim kartama našli interesovanje, uživanje, a verovatno i po koju odgonetku budućnosti. Upravo to i predstavlja razliku u odnosu na ostale metode predviđanja sudbine koji su diskutabilni i nerelevatni u odnosu na tarot.

Zato tarot jeste pravi i jedini način koji uz pravog tumača, može otkriti ono što vas očekuje u budućnosti.

Šta kažu tarot karte za vašu ljubav, posao i budućnost!?

U sledecem koraku odaberite 3
tarot karte iz špila velike arkane i
saznajte šta Vam kaze kombinacija
karata za vasu ljubav, posao
budućnost!

Tekstovi na ovom sajtu podležu autorskim pravima i zaštićeni su odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Uneti podaci datuma rodjenja se koriste isključivo za pružanje usluga ovoga sajta, kako bi se omogućila što bolja i personalizovanija usluga. Servis je zabavnog karaktera. NEMA pretplate. Cena jedne SMS poruke na broj 4411 je 180 dinara sa PDV (+ cena standardne  SMS poruke: MTS 3,60 DIN, Yettel 3,99 Din, VIP 3,48 Din, Globalte 4.90 Din.). Korisnik dobija usluge tumačenja izabranih tarot karata za ljubav, posao i budućnost. Odgovore na izabrane karte sastavili su tarot majstori. Osim poruka koje sami šaljete nemate dodatnih troškova. Link koji primate u sms poruci je trajan, što znači da mu možete uvek pristupiti. Rezultatima možete da pristupite samo putem sajta. Obavezujemo se da cemo čuvati podatke korisnika i njihovu privatnost.Sajt koristi kolačiće za pružanje svojih usluga.Kolačiće možete ograničiti u bilo kom trenutku podešavanjem opcija svog pretraživača. Vlasnik sajta IWS WEBSTUDIO, matični broj: 65555638, PIB 109542113 Tehnički pružalac usluge ONECLICK SOLUTIONS D.O.O. Beograd.