Zabavni servis. Cena 180 din.

Uslovi korišćenja

Da biste dobili pravo na korišćenje usluge tumačenja izvučenih tarot karti, potrebno je da pošaljete poruku na naznačen broj telefona. Usluge tumačenja nisu pretplatničke, odnosno za svako sledeće željeno tumačenje morate ponovono poslati poruku.

Naše usluge služe jedino i isključivo za zabavu i dokolicu naših korisnika. Korisnik je odgovoran za slanje SMS poruke, koja sadrži odgovarajući sadržaj i poslata je na odgovarajući broj. Sa druge strane pružalac usluga, odnosno naš sajt odgovoran je za slanje koda koji će korisnika dovesti do željenog tumačenja, značenja i analizeizvučenih tarot karti.

Cena poruke i način upotrebe, odnosno uputsvo korišćenja usluge naznačeni su na sajtu. Pružalac usluge, odnosno naš sajt ne snosi odgovornost za neispravnosti mreže moblinih operatera.

Šta kažu tarot karte za vašu ljubav, posao i budućnost!?

U sledecem koraku odaberite 3
tarot karte iz špila velike arkane i
saznajte šta Vam kaze kombinacija
karata za vasu ljubav, posao
budućnost!

Tekstovi na ovom sajtu podležu autorskim pravima i zaštićeni su odredbama Zakona o autorskim i srodnim pravima. Uneti podaci datuma rodjenja se koriste isključivo za pružanje usluga ovoga sajta, kako bi se omogućila što bolja i personalizovanija usluga. Servis je zabavnog karaktera. NEMA pretplate. Cena jedne SMS poruke na broj 4411 je 180 dinara sa PDV (+ cena standardne  SMS poruke: MTS 3,60 DIN, Yettel 3,99 Din, VIP 3,48 Din, Globalte 4.90 Din.). Korisnik dobija usluge tumačenja izabranih tarot karata za ljubav, posao i budućnost. Odgovore na izabrane karte sastavili su tarot majstori. Osim poruka koje sami šaljete nemate dodatnih troškova. Link koji primate u sms poruci je trajan, što znači da mu možete uvek pristupiti. Rezultatima možete da pristupite samo putem sajta. Obavezujemo se da cemo čuvati podatke korisnika i njihovu privatnost.Sajt koristi kolačiće za pružanje svojih usluga.Kolačiće možete ograničiti u bilo kom trenutku podešavanjem opcija svog pretraživača. Vlasnik sajta IWS WEBSTUDIO, matični broj: 65555638, PIB 109542113 Tehnički pružalac usluge ONECLICK SOLUTIONS D.O.O. Beograd.